algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

El PP oferí als regidors de CMS un aval de 20 milions com a garantia pel pacte

Vidal confirmà el fet encara que manté que al final sols ha bastat la seva paraula

El Partit Popular de Santanyí oferí als regidors electes de la candidatura de Cosme Adrover la possibilitat de signar un aval bancari, per import de vint milions de pessetes, com a garantia del compliment de l'acord per a governar junts en els propers quatre anys sota l'equip presidit per Miquel Vidal.

Aquest, en el seu segon dia com a batle, confirmà l'oferiment realitzat als membres de Convergència del Municipi de Santanyí (CMS) i explicà que finalment no hi havia hagut necessitat de signar res, doncs els tres regidors que ara ocupen tinències de batlia, Mateu Càneves, Sebastià Adrover i Sebastià Obrador Company, es conformaren amb tan sols la seva paraula. «Jo els vaig donar la meva paraula de que tot anirà bé i ells, que són gent seria, la m'acceptaren», manifestà Vidal.

Sembla esser que dies abans de la investidura com a batle i després de diversos contactes i negociacions, aquests tres regidors conveniren a formar part del futur equip de govern. No obstant Això, sol.licitaren a Vidal una garantia perquè el compliment de l'acord es fes efectiu després de la seva investidura com a batle i al llarg dels anys vinents.

Així fou com sembla que els populars els hi sortiren amb la ja referida oferta per si es rescindia l'acord. Segons Vidal aquesta sols formà part d'una conversa informal com moltes d'altres que es varen mantenir i que després han quedat com a paper banyat. «Això sols va esser una xerrada que forma part del passat i de la que ja no hi ha res de res ni n'hi haurà en un futur», assegurà Vidal que afegí que «a partir d'ara el que hem de fer es mantenir-nos fermes amb la nostra feina de govern i lluitar perquè el municipi de Santanyí en surti el més beneficiat possible».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris