nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

La societat civil i política illenca es bolcà en el darrer adéu a Paulí Buchens

Una gernació va omplir la parròquia de Sant Sebastià en el funeral per la seva ànima

L'església de Sant Sebastià es va omplir ahir de gom a gom en el darrer adéu a Paulí Buchens, que va morir el passat divendres migdia. El funeral per la seva ànima va ser presidit pel bisbe de la Diòcesi de Mallorca, monsenyor Teodor Úbeda.

Els primers assistents arribaren a les set i mitja de l'horabaixa i l'ofici començà molt puntualment a les vuit del vespre.
La seva viuda, Paula, i el fill del difunt, Paulí, varen arribar a les vuit menys quart i varen rebre les primeres mostres d'afecte per part de familiars i amics.

S'ha de destacar que la primera lectura de la cerimònia va anar a càrrec de la delegada del Govern, Catalina Cirer.
Teodor Úbeda es dirigí acte seguit a un auditori molt nombrós que omplia fins i tot les naus laterals de l'església malgrat la calor de l'horabaixa.

El bisbe va assegurar que «Paulí era un amic personal al qual admirava pel seu afecte i pel seu servei a Mallorca». «Desgraciadament hem de celebrar amb un dolor particularment gran la seva pèrdua i més en aquest cas, en què hem de plorar l'inesperat de la seva partida». Úbeda també digué que «la seva bondat, comprensió i generositat, i el seu servei actiu per la ciutat de Palma em fan assegurar que aquest amic amb qui vaig compartir reflexions, il·lusions i generositats, viu en la vida de Déu». El bisbe va acabar la seva intervenció amb una pregària «perquè la seva glòria sigui plena i completa».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris