nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

UM i PSOE pactaren mitja hora abans, i Ferrer fou elegit nou batle

El socialista Alemany comandarà des de l'1 de maig del 2002

Miquel Ferrer, d'Unió Mallorquina, és el nou batle d'Alcúdia gràcies a la suma dels sis vots dels regidors del seu partit i altres cinc del PSOE, que deixaren en minoria, sis vots, el fins ahir batle Miquel Ramis, del PP.

Fins mitja hora abans de començar el ple no s'aclariren les coses ja que fins aquell moment l'acord no va ser ferm. Es pot dir que la tinta amb la qual firmaren els termes de l'acord era fresca quan el ple començà.

Miquel Ferrer serà batle fins que el dia primer de maig del 2002 serà substituït pel socialista Antoni Alemany. Els altres termes del pacte faran que Alemany sigui el primer tinent de batle, després ho serà Ferrer, mentre que el càrrec de segon tinent de batle serà per un regidor socialista durant tota la legislatura.

UM gestionarà les àrees de disciplina urbanística, serveis, manteniment, patrimoni, recursos humans, turisme, seguretat ciutadana, normalització lingüística i les presidències dels patronats de música i de la ràdio. El PSOE es responsabilitzarà de la gestió urbanística, educació, participació ciutadana, medi ambient, hisenda, esports, benestar social i sanitat, la presidència de can Torró i representació en els consells escolars.

Cal dir que la sala de plens estrenà la reforma que s'ha fet per acollir-hi 17 regidors, i que el públic que omplia la sala es queixà perquè s'ha tornat a posar la barana de la tarima tan alta que sembla feta perquè la gent no pugui veure els polítics. (Composició: UM, 6; PP, 6; PSOE, 5).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris