algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
17°

El reelegit Joan Arbona anuncia que farà una política continuista

L'únic regidor d'UM no votà ni amb uns ni altres, es va abstenir

El nacionalista Joan Arbona fou reelegit ahir batle de Sóller gràcies al pacte que el dia abans havien signat PSOE i PSM, en el transcurs d'un acte que seguí fil per randa tot el que estipula la llei.

La taula d'edat va ser presidida per Toni Femenies, com a regidor de més edat, i Maria José Serra, com la més jove. Ben aviat es va procedir a la presa de possessió dels 17 regidors que formaran el consistori els propers 4 anys.

En el moment de la votació per elegir el batle hi havia curiositat per saber la posició que prendria l'únic regidor d'UM, Miquel Nadal, que va prendre la decisió més lògica: l'abstenció. Així, Arbona rebé els vots del PSOE i PSM, mentre que el PP havia proposat Bartomeu Darder, que rebé els 7 vots dels populars.

Elegit el batle, començà el torn d'intervencions que va obrir el cap de l'oposició. Bartomeu Darder (PP), després de donar la benvinguda als nous regidors, va anunciar que ell i els seus intentaran defensar el programa del partit, i que exerciran un control estricte de les actuacions de l'equip de govern (cosa que no feren en els darrers quatre anys) i que estaran disposats a negociar possibles delegacions si l'equip govern n'hi ofereix.

Per la seva banda, el regidor d'UM, després de felicitar els regidors del PP/IPIS per ser la força més votada tot i no estar al Govern, manifestà que «ara fa quatre anys ens vàrem equivocar i per això avui m'he abstingut».

Socias digué que des del Govern s'intentaria dur Sóller al lloc que li pertoca, després d'agrair la confiança rebuda pel seu partit.

El consistori queda format per PSOE, 5; PSM, 4; PP/Independents del Port, 7; i UM, 1.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris