algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
18°

Josep Gomila, del PSM, és el nou batle gràcies als vots dels quatre regidors del PP

Josep Gomila, del PSM, és el nou batle d'Alaró després que els quatre regidors del PP decidissin donar suport a la candidatura nacionalista per acabar així amb el feu socialista.

El nomenament de Josep Gomila no va caure gens bé al PSOE. L'exbatle Francesc Aguiló no dubtà a fer un lleig a Gomila. Aguiló refusà la convidada del secretari municipal de pujar a dalt de la tarima i entregar la vara de batle al candidat nacionalista. La sala de plens estava estibada de gent, i mentre això succeïa uns aplaudien i altres criticaven amb veu alta. Després, quan el renou minvà es quedaren dues dones soles cridant, «fora, fora!».

«Nosaltres respectam la llibertat d'expressió. Les opinions de tothom són respectables», aquestes varen ser les primeres frases del batle. Després, i seguint la tradició, Gomila passà la paraula al candidat del PSOE, Miquel Deyà. Així, donà l'enhorabona a Gomila encara que li recriminà «haver entrat per la porta falsa». Per acabar, sentencià una frase en què el català i l'espanyol s'entremesclaren amb contundència: «El temps dirà que Roma no paga a los traidores»,.

Josep Simonet, del PP, explicà que la seva agrupació havia votat el PSM perquè «la fórmula que fins ara hi ha hagut a l'Ajuntament, amb el PSOE amb minoria, no funcionava». Els quatre regidors del PP votaren Gomila com a batle, encara que presentaren el seu cap de llista, Joan Simonet, com a candidat. Gomila comptà amb el seu vot i l'altre regidor del PSM. Mentre que els cinc del PSOE votaren Deyà. El PSOE no va voler obrir conversacions amb el PSM. (Composició: PSOE, 5; PP, 4; PSM, 2).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris