cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
15°

L'Audiència ratifica la condemna per als acusats del doble crim de Ciutadella

La Fiscalia de les Illes Balears ha sol·licitat el reingrés a la presó dels dos implicats

L'Audiència Provincial de Palma ha ratificat la sentència dictada el mes de novembre de 1997 pel doble crim comès a Ciutadella, que condemnava Luis Alberto Santamaría Sanfrutos i Juan Carlos Rodríguez a 114 anys de presó pel càrrec de cooperació necessària de Fernando Mariné i Guadalupe Vázquez.

Segons confirmaren fonts de la defensa dels dos imputats, la Fiscalia de les Illes Balears ha sol·licitat el seu reingrés a la presó, cosa a la qual s'han oposat els advocats, que han anunciat la presentació d'un nou recurs de cassació. Els magistrats de la Sala Segona del Tribunal Suprem anul·laren el passat dia 3 de maig la sentència de l'Audiència de Palma després de la revisió duita a terme sota la presidència de José Jiménez Villarejo.

Al mateix temps ordenaren «la devolució dels actes a l'Audiència Provincial de Palma perquè, per part dels mateixos magistrats que els varen dictar, es redactin uns altres actes que exposin amb claredat i sense contradiccions els fets objecte de enjudiciament».

En la sentència condemnatòria, els magistrats de l'Audiència Provincial manifestaren que «no poden ni han d'amagar el seu convenciment que en la banqueta dels acusats no hi són tots els que hi haurien de ser». Ara han ratificat el seu pronunciament i han imposat la mateixa pena, amb una sentència idèntica que arriba a les mateixes conclusions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris