algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Vidal, investit segon batle de la democràcia després de vint anys de lideratge d'Adrover

El PP governarà amb CMS, al qual ha atorgat tres tinences

El Consistori de Santanyí celebrà ahir el primer relleu en la batlia des de les primeres eleccions democràtiques. El batle en funcions, Cosme Adrover (CMS), cedí la vara de comandament al qui fins fa uns mesos era el seu delfí, Miquel Vidal (PP).

La cerimònia, celebrada a migdia, fou breu i estigué envoltada de gran expectació. La sala de sessions era plena de gom a gom. Vidal fou investit batle en minoria amb l'únic suport del seu equip. Cap membre de CMS li donà el seu vot com a batle tot i que ahir confirmaren que, a excepció d'Adrover, que sols serà regidor, els altres tres regidors de CMS ostentaran tinences de batlia al nou Consistori.

Així ho varen demanar ells mateixos i Vidal acceptà en considerar que «era necessari prolongar la bona trajectòria del PP a Santanyí». De moment no es coneix quines àrees ocuparan, encara que es parla que Sebastià Obrador, número quatre de CMS, ostenti la batlia pedània de l'Alqueria Blanca.

En apropar-se el moment de l'entrega de la vara per part del batle en funcions i president de la mesa d'edat al nou batle, els nervis i l'emoció envaïren la sala. Abans Cosme Adrover, dirigí al públic unes paraules esmentant la seva satisfacció per haver pogut ser batle i demanà disculpes per aquelles actuacions que hagués duit a terme que no haguessin estat del gust del poble. Seguidament exposà que deixava la batlia sense cap tipus de rancor pel que havia passat abans de les eleccions i, cedint la vara, donà la mà i abraçà Vidal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris