algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

Miquel Ramis va presidir ahir les festes de la Victòria sense saber què passarà avui

«El millor d'aquests quatre anys de batle ha estat dirigir la banda de música», va dir

Enguany tot va anà com anà. La festa de la Mare de Déu de la Victòria justament, ahir, coincidí amb el darrer dia de legislatura. I tal volta per això i perquè el futur govern d'Alcúdia encara no estava decidit, la meitat de regidors del Consistori alcudienc semblaven haver-se donat de baixa.

Molts no anaren ni al dinar i d'altres fugiren abans d'hora. El candidat d'UM, Miquel Ferrer, i el del PSOE, Antoni Alemany, no tingueren aturall i just després del menjar desaparegueren del mapa. Foren vists i no vists. Ni tan sols seguiren el ball de bot que com de costum el batle en funcions, Miquel Ramis, i això sense saber si repetiria o no al capdavant de l'Ajuntament, ballà amb la seva esposa. Fou el «darrer ball del segle», en paraules seves.

Ramis ballà una jota amb la seva dona, i ho va fer el millor que en va saber i les avellanes i els confits d'ametlla caigueren per damunt ells i els al·lots corregueren i s'ajupiren als seus peus, per aconseguir-ne un bon grapat. De festa n'hi va haver, encara que Ramis dugués la processó per dins. El batle en funcions tampoc no posà cap emperò a l'hora de dirigir la banda de música. Després d'haver pres el cafè i la copa, vingué l'actuació esperada. El director de la banda dirigí així com va poder les primeres dues peces. Ho féu com pogué perquè mentre dirigia amb una mà, amb l'altra tocava la trompeta. Després convidà Ramis a pujar dalt d'una cadira. I el públic exclamà l'esperat ai!, quan veren com la cadira tremolava. El batle en funcions passà sense interrupcions i amb bona cara a dirigir la banda de música. «El millor d'aquests quatre anys de batle ha estat dirigir la banda de música», sentencià Ramis tot just acabada l'actuació, per després afegir: «El que més enyoraria, que no enyoraré, serà això».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris