algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Aguiló vol que els empresaris acullin els immigrants que tenen contractats

El dirigent de Ca l'Ardiaca acusa Damià Pons de persecució

Les primeres solucions per al col·lectiu d'immigrants aficans de Ca l'Ardiaca arriben. Alguns dels afectats han aconseguit que els empresaris que els tenen contractats se sensibilitzin amb la seva situació i els cedeixin espais a cobro on resguardar-se el vespre. De tota manera es tracta d'una minoria i els locals no estan dotats amb matalassos. Per això els immigrants han pogut agafar els que feien servir habitualment a Ca l'Ardiaca.

Gaspar Aguiló, el màxim dirigent del centre d'acollida, va demanar que fossin més els empresaris que proposassin solucions semblants per als immigrants que ells tenen contractats.

Així mateix, gràcies al fons d'aval creat per part de les institucions s'han pogut trobar dos pisos per a alguns dels membres del col·lectiu. «La feina dels mitjans de comunicació ha estat cabdal en el canvi de sensibilitat dels propietaris, perquè a ningú no li agrada que li diguin racista».

D'altra banda s'ha de dir que Gaspar Aguiló està indignat amb l'actitud del president de la Comissió de Benestar Social del Consell de Mallorca, Damià Pons, per les declaracions d'aquest en què els acusava de «voler armar un bon cristo contra el Consell de Mallorca». Aguiló afirmà que «aquí el que du muntant ciris des de fa tres anys és ell. L'1 de juliol del 1996 va tancar la placeta per crear un centre en millors condicions i vàrem haver de donar acollida els marginats en el centre Carrilano. Ell s'ha preocupat molt més de crear problemes que no de donar-los sortides. Pons tenia por que li duguéssim els immigrants al Consell però nosaltres ja no tenim temps per perdre amb ell».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris