cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

Teodor Úbeda presidí el relleu de la Vicaria General entre Bestard i Genovart

«A l'Església de Mallorca, els relleus es fan sense la tensió d'altres àmbits», digué

Andreu Genovart ja és el nou vicari general de la Diòcesi de Mallorca. En una cerimònia religiosa no eucarística es va produir ahir el relleu de Joan Bestard per Genovart. Així mateix, també varen ser instaurats en el seu càrrec el nou vicari episcopal d'economia, Joan Servera; el de les parròquies de Palma, Bartomeu Tauler, i el de les parròquies de la Part Forana, Jaume Alemany. També s'ha d'assenyalar que Joan Darder ocuparà el lloc de vicevicari general de la Cúria.

El bisbe Teodor Úbeda assegurà que «un bisbe no pot exercir el seu ministeri de pastor de l'Església diocesana tot sol. Aquesta és la importància dels vicaris generals i episcopals. Per això hem preparat llargament aquest canvi perquè hi hagi una comunicació i col·laboració entre els vells i els nous vicaris. A l'Església de Mallorca es produeixen els relleus sense la tensió i agressivitat d'altres àmbits».

Úbeda va dir que «de Joan Bestard només puc en dir coses bones. Els dos hem col·laborat llargament i ho hem duit molt bé, amb franquesa i estimació fraternal. Joan m'ha captivat amb el seu treball i la lleialtat al seu bisbe. Gràcies per la teva amistat i paciència». Per la seva part, l'exvicari general va dir que «don gràcies a Déu perquè el bisbe m'ha permès deixar la Vicaria General després de 13 anys de feina. Crec en la renovació de les persones i en l'aportació d'idees noves, iniciatives engrescadores i actuacions més fecundes».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris