cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

Joan Arbona serà batle dos anys més gràcies al pacte amb el PSOE

El PSOE tendria, entre altres àrees importants, la batlia pedània del Port

A poc més de 24 hores de la constitució del nou consistori solleric es dóna ja per fet que l'actual batle de Sóller en funcions, Joan Arbona, del PSM, continuarà presidint el consistori dos anys més ja que dimecres vespre s'aproparen les postures amb el PSOE després de dues setmanes de dificultoses negociacions entre els dos partits.

Tot indica que el pacte se signarà avui mateix tot i que, segons informà Ramon Socias, del PSOE, «es posaran fins els punts més concrets dels programes per escrit, ja que després de l'experiència del darrer pacte, ens estimam més concretar al màxim».

Ahir els dos independents d'ambdues llistes, Guillem Bernat (PSM) i Onofre Bisbal (PSOE) es reuniren per redactar el document del pacte.
Ramon Socias ocuparà la batlia els dos darrers anys de la legisltura.
Segons ha pogut saber Diari de Balears, les converses entre PSOE i PSM no han estat gens fàcils ja que el PSM demanà en un principi algunes regidories que el PSOE també volia, com per exemple la de Esports. De fet encara avui mateix s'ha d'acabar de decidir si la regidoria de Joventut serà pel PSOE o pel PSM, tema que ahir encara no havia quedat del tot clar. Curiosament, la regidoria de Joventut, que ha estat una de les més disputades en les converses, va ser delegada al PP durant la legislatura que acaba.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris