muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

Emotiu acomiadament de Josep Roig en el darrer ple de la Sala

El batle en funcions no pogué assistir a l'acte i s'hi adreçà amb una carta

El darrer ple de l'Ajuntament es dugué a terme dimecres passat en un ambient emotiu que va tenir com a principal protagonista la lectura d'una carta oberta del batle en funcions Josep Roig i Salleres adreçada als seus companys de Consistori.

Amb aquest document escrit Josep Roig, que no pogué assistir al ple per la seva malaltia, formalitzà d'una manera oficial el seu acomiadament de la política. El batle Roig, com l'anomenen els porrerencs, ha ocupat el màxim càrrec de la Corporació durant aquests darrers dotze anys.

El secretari en funcions de la Sala, Nicolau Condi, va llegir les línies escrites per Roig que deien: «Era per a mi una il·lusió poder estar present en el darrer ple de la present legislatura després d'haver estat dotze anys al front d'aquesta gran casa, però la salut no m'ho ha permès i per tant vaig decidir entregar aquestes notes breus amb l'ànim de deixar dit que durant aquests anys la meva única motivació ha estat treballar per i per al poble de Porreres, sense miraments de colors distints ni a polítiques externes; per mi només ha comptat el nostre estimat poble».

Aquestes paraules del batle en funcions ompliren l'ambient d'emoció, que s'accentuà per la finalització oficial de la legislatura, així com l'acomiadament d'alguns regidors.

Tanmateix, la nova legislatura que s'encetarà demà representa una nova etapa històrica dins la política porrerenca que, després de dotze anys de govern conservador estarà dominada per un caire progressista de la mà del pacte entre Unió Mallorquina i PSM.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris