algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

Els Independents i el PSOE signen el pacte de govern per als propers anys

Montserrat Santandreu serà batle i Josep Silva el seu primer tinent

La Unió d'Independents d'Artà signà ahir horabaixa amb els socialistes el pacte de govern per als propers quatre anys.
Aquesta passa s'argumenta per les coincidències programàtiques constatades durant aquesta darrera campanya electoral i les afinitats quant a les directrius bàsiques en allò que es pensa que s'ha de fonamentar la gestió de govern des de l'Ajuntament d'Artà.

El cap de llista dels Independents, Montserrat Santandreu, tornarà a presidir la batlia. També queden sota la presidència del partit les àrees d'Urbanisme i Planejament, Cultura i Benestar Social i la delegació de la batlia a la localitat costanera de la Colònia de Sant Pere.

Pel que fa als socialistes, obtenen la primera tinència de batle, que serà per a Josep Silva, la presidència de l'àrea d'Hisenda i Interior, la Regidoria d'Obres i Serveis i Medi Ambient i la delegació d'Esports.

També s'estableix l'assignació d'una dedicació exclusiva per al batle i d'una altra per al primer tinent de batle que serà el socialista, Josep Silva. A la passada legislatura, Jaume Sureda, portaveu del PP, l'anterior soci dels Independents sols tenia una dedicació parcial i era al capdavant de la batlia pedània de la Colònia.

Ambdós partits també han acordat la creació d'una comissió de seguiment de l'acord signat ahir que revisarà, de manera periòdica i conjunta, l'execució d'ambdós programes, les relacions entre els dos grups polítics i discutirà les propostes a fer amb vista a l'actuació municipal de l'equip de govern.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris