algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

PSOE, PSM i UM signen avui el pacte, un cop repartides les àrees de govern

Ramon serà la batlessa, Matheu el primer tinent de batle i Bauzà el segon

El PSOE, el PSM i UM firmen avui el pacte de govern que regirà l'Ajuntament de Pollença durant els propers quatre anys, en un moment en què els diferents partits ja han resolt el repartiment d'àrees municipals i també la constitució de la comissió de govern. De fet, ahir, va ser la futura batlessa de Pollença i candidata del PSOE, Francisca Ramon, qui donà a conèixer l'acord de govern que han arribat amb el PSM i UM.

Francisca Ramon, a part de la batlia, també presidirà les àrees de Serveis Socials i Policia. «Dins l'àrea de Serveis continuarem amb la mateixa política que em duit fins ara perquè crec que ha estat positiva», afegí. No s'ha d'oblidar que Ramon ha estat durant vuit anys al capdavant del departament de Serveis Socials. En principi, Ramon no pensa delegar cap d'aquestes dues àrees, si més no, afirma que en el cas de la Policia Local sí que un dels seus regidors farà de coordinador d'àrea.

La segona de la llista socialista, Margalida Melià, presidirà la delegació d'Economia, Hisenda i Turisme. L'actual regidor en funcions Pere Capó continuarà al davant d'Obres Públiques i Urbanisme. Martí Perelló s'en carregarà de la Banda de Música, de Joventut i Oci i de la Fira. I el nombre cinc dels socialistes, Jaume Juan Salas durà Festes, Mercats i Camins Rurals.

UM ha arribat a un acord paral·lel amb el PSM per quedar-se amb la primera tinència de batle, a canvi, només tindrà un representant seu dins la comissió de govern. Així, el PSM es quedarà amb la segona tinència de batle, però tindrà dos representants seus dins la comissió de govern, que com és de suposar també estarà integrada per tres socialistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris