algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

La Policia comença a aplicar un pla experimental per millorar el trànsit

L'avinguda General Luque comptarà amb semàfors i una rotonda

La Policia Local ha començat a aplicar un pla experimental que persegueix millorar la fluïdesa del trànsit a les vies més importants de la ciutat i a la vegada fer més segurs una sèrie de punts considerats com especialment conflictius.

La primera de les mesures que ja s'ha pres ha consistit en la creació d'una nova rotonda a la cantonada entre la gran via Colom i l'avinguda del General Luque. D'aquesta manera s'obliga els cotxes a fer aquest recorregut eliminant els estops existents.

Aquesta actuació tindrà en principi un caràcter provisional i per aquest motiu només s'ha dissenyat amb senyals i amb pintura horitzontal.
La finalitat darrera de la rotonda és la de constatar si és necessari o no instal·lar un semàfor en aquest indret ja. Si s'aconsegueix descongestionar aquest punt es descartarà la seva instal·lació. Llavors es faria la rotonda d'obra allargant el passeig ja existent. Aquesta actuació permetrà a la Policia disposar de més personal per patrullar la zona perifèrica ja que no serà necessària la presència constant dels agents als punts conflictius.

D'altra banda també s'ha previst la instal·lació d'uns semàfors per regular la preferència de pas al creuer entre l'avinguda General Luque i el carrer Juan d'Àustria. En aquest punt que dóna al polígon industrial s'han registrat nombrosos accidents alguns d'ells de caràcter greu. El batle Rotger va confirmar que als pressuposts municipals per a enguany s'hi preveu una partida de 2'7 milions de pessetes per finançar els semàfors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris