algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Indignació entre els cervesers de l'Arenal perquè Fageda no els rep

Asseguren que la Policia multa les terrasses cada nit per l'ordenança antirenous

Els empresaris de les terrasses Beer garden de l'Arenal de Palma estan més que enfadats amb l'equip de govern municipal en funcions perquè el batle, Joan Fageda, no els ha citat encara "tal com va prometre abans de les eleccions", per tractar sobre la possible modificació de l'ordenança antirenous que permetria aquests bars el manteniment de la música a partir de les dotze de la nit fins a les quatre de la mantinada.

El portaveu d'aquest col·lectiu d'empresaris del carrer del Jamón, José Tirado, assegurà ahir que mentre els polítics esperen a formar el nou govern al Consistori, agents de la Policia Local fan la ronda cada vespre malgrat la paralització a l'Ajuntament.

«Estam molt indignats amb els governants de la corporació local que, tot i estar fora de funcions, ordenen als funcionaris de la Policia que actuïn amb diligència a l'Arenal sense haver rebut cap tipus de pressió veïnal, fet que no entenem», exclamà Tirado. Tant és així, que la Policia segons apuntà l'empresari del carrer Jamón, «multà entre cinc i sis Beer garden diàriament a l'Arenal devers les 12.30 i 01.00 hores de la matinada».

L'empresari assegurà d'altra banda haver fet tot el que l'Ajuntament els demanà pel que fa al tema, «com és l'estudi jurídic sobre la instal·lació d'una tecnologia que insonoritzi els renous».

La mesura no agradà gens a les altres associacions empresarials, i protestaren enèrgicament contra la flexibilització d'horaris de l'ordenança. Ara, els tres col·lectius, (hotelers, restauradors i sales de festa) estan a l'espera d'entrevistar-se amb Fageda i d'acostar posicions amb els empresaris de les terrasses.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris