algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

La promotora del camp de polo resol les deficiències per continuar endavant

La Sala també s'ha posat a fer feina per adaptar el planejament al POOT

La promotora alemanya del projecte del camp de polo, DWI, ha presentat tota la documentació pertinent per solucionar les deficiències de caire tècnic que els va imposar la Comissió Insular d'Urbanisme (CIU) en la seva darrera reunió. Aquesta passa torna a posar en tramitació aquest projecte urbanístic de gran luxe i el permet avançar en la seva consolidació.

Les prescripcions de caire tècnic que afectaven la promotora se centraven principalment en petits aspectes; com ara, la construcció d'una rotonda a l'entrada del complex i la garantia de l'abastiment d'aigua. Per arreglar aquesta darrera, DWI ha remès a la CIU les autoritzacions dels propietaris de les finques per les quals ha de travessar la canonada d'aigua potable procedent dels pous de la Mancomunitat del Migjorn.

Pel que fa a la prescripció dictada a la Sala i la necessària adaptació del planejament general del municipi a la Llei de d'ordenació de l'oferta turística (POOT), els tècnics municipals també s'han posat a fer feina aquests darrers dies per entregar la documentació tan prest com es pugui. En no estar adaptat el planejament general a aquesta llei, la Sala no pot fer modificacions puntuals de projectes urbanístics de caire turístic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris