algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

El projecte d'ampliació del mollet del Barcarès desconcerta tot l'Ajuntament

El plànol remès per Serveis de Port preveuen la construcció de 55 amarradors nous

L'entrada dins el registre de l'Ajuntament d'Alcúdia d'un projecte d'ampliació del mollet del Barcarès estranyà ahir tant els regidors de l'equip de govern com els de l'oposició. I és que, segons comentà després el batle en funcions, Miquel Ramis, «mai no s'havia plantejat una ampliació del port, sinó una millora de les instal·lacions existents».

De fet, el projecte remès des de Serveis de Ports, que depèn de la Conselleria de Medi Ambient i Ordenació del Territori, es presenta com una millora de les instal·lacions portuàries del Barcarès, encara que preveu una ampliació que triplica la capacitat del mollet existent. El projecte inclou la construcció d'un pantalà nou a defora del mirall d'aigua i amb capacitat per amarrar 33 embarcacions. L'espigó, que ara acaba en un petit far, també es veu allargat, i s'hi té pensat la creació d'altres 20 punts d'amarratge. La bocana de l'actual mollet s'eixampla de manera considerable.

En definitiva, el projecte preveu un creixement del mollet del Barcarès amb 55 nous punts d'amarrament. Ahir, però, ningú no s'explicava dins l'Ajuntament d'Alcúdia perquè havien dissenyat aquest projecte, quan l'únic que s'havia encarregat era una millora de les infraestructures, de les voreres i els accessos. «Ningú no havia encarregat una ampliació, però es veu que els tècnics es varen emocionar», repetí Ramis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris