nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
24°

ALM, AIPC, PSM i PSOE signen un pacte per «un govern fort, plural i estable»

Miquel Riera, l'únic edil d'Alternativa Liberal, serà el batle de Manacor

Miquel Riera Servera, únic representant d'Alternativa Liberal (ALM), serà el batle de Manacor durant els propers quatre anys gràcies a un pacte entre ALM, AIPC, PSOE i PSM. En una conferència de premsa oferida ahir matí a la seu d'ALM, Miquel Riera va explicar que «els quatre grups polítics pensam que és el millor que podia passar a Manacor. Hem apostat per un govern fort, plural i estable».

La nacionalista, Maria Antònia Vadell, va justificar el pacte argumentant que «durant la campanya electoral, el PSM ha apostat per un canvi de govern a Manacor», i afegí que «allò que vull deixar ben clar és que els nacionalistes no hem renunciat a la batlia perquè no la teníem».

El socialista, Francesc Acuñas, manifestà que «hem estat negociant un acord de govern entre un grup de gent que vol fer feina amb il·lusió i confiança».

El cap de llista de l'Agrupació Independent de Portocristo (AIPC), Jaume Brunet, expressà que «hem parlat amb totes les forces polítiques que han obtingut representació municipal i consideram que el millor pacte que podíem fer és el que avui presentam públicament». Brunet recordà les negociacions que es varen dur a terme la legislatura passada: «Fa quatre anys ens vàrem trobar en la mateixa situació i el PP el que va fer va ser deixar-nos a l'oposició. El que nosaltres no volíem és que es tornàs a repetir la mateixa circumstància i, per aquest motiu, el primer que vàrem fer va ser assegurar-nos un acord amb ALM».

La batlessa de Manacor en funcions fins dia 3 de juliol i cap de llista del Partit Popular, Catalina Sureda, reconegué que el seu partit també va intentar «fins al darrer moment arribar a un acord amb el bloc ALM i AIPC». Tant és així que el grup conservador va arribar a oferir a ALM la batlia de Manacor durant els propers quatre anys. Pel que fa al pacte entre ALM, AIPC, PSOE i PSM, Sureda va manifestar que difícilment es pot valorar perquè «el nostre partit està esperant encara una resposta per part d'ALM» i va matisar que «no s'ha respectat gens ni mica la voluntat del poble».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris