nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
18°

La casa de colònies de s'Olivaret acollirà més de 5.000 nins a l'estiu

El Govern ha invertit ja més de 20 milions per millorar les instal·lacions

Més de 5.000 infants de diferents edats passaran per la casa de colònies de s'Olivaret aquest estiu. Aquestes són les previsions que maneja el Govern balear i que foren posades de manifest a l'obertura estival de les instal·lacions després de les obres de millora que s'hi han fet enguany i que han consistit en la construcció d'una piscina.

Antoni Serra i Guillem Cladera, els responsables de la XIB (Xarxa d'instal·lacions de les Balears) a la qual es troba adscrit el centre, explicaren que les perspectives del centre són immillorables sobretot tenint en compte que l'estiu passat quan va començar a funcionar el centre hi passaren prop d'un miler d'al·lots. A més, durant l'hivern també s'ha registrat una intensa activitat amb 2.100 estades. Ara les setanta places disponibles ja estan ocupades fins passat el mes de setembre.

La disponibilitat d'una piscina era una de les grans mancances de l'indret. Fins ara els nins que hi feien estades s'havien de desplaçar en bicicleta fins al poble per refrescar-se. Les instal·lacions de s'Olivaret, de propietat municipal, foren adjudicades per l'Ajuntament al GDEM (Grups d'Esplais de Mallorca) ara fa més d'un any i mig, amb l'objectiu de reconvertir-les en un alberg juvenil. A canvi de l'ús de la finca s'havia d'abonar al municipi un cànon anual d'un milió de pessetes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris