nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 17°
14°

Els talls d'aigua es fan cada cop més freqüents durant les hores del dia

L'Ajuntament estudia alguna fórmula per posar fi a aquesta problemàtica

Els talls d'aigua es fan cada cop més freqüents durant les hores del dia des del començament de la setmana. Ja fa gairebé un mes que la població pateix talls d'aigua durant l'horabaixa i els caps de setmana, però, des de fa uns dies aquests talls es produeixen a distintes hores del matí.

Ahir mateix, la part més alta de la localitat va patir talls d'aigua a partir de les onze hores del matí i eren quasi les 14 hores quan es va restablir la normalitat. El batle d'Algaida, Jaume Jaume (PSOE), va expressar que «aquest problema es fa cada cop més greu. Estam estudiant la fórmula perquè l'aigua arribi a tota la població: estam comprovant les bombes impulsores que dirigeixen l'aigua a la part alta de la població perquè la pressió no hi arriba gaire bé».

Jaume va manifestar que el tema de l'aigua és el que més preocupa en aquests moments ja que es tracta d'una necessitat prioritària. «Aquest problema ja comença a desbordar les nostres previsions. Cada any tenim problemes d'aigua quan s'acosta l'estiu, però enguany, els talls d'aigua s'han produït molt més abans i això que tenim connectat un pou més a la xarxa general».

Segons el batle en funcions, «estam negociant la connexió d'altres pous particulars al dipòsit general però de cada vegada ens queden menys opcions. Ja estam connectats amb sis pous privats i ara ja en queden més pocs».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris