lluvia ligera
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

Un anglès és apunyalat per quatre escocesos a Calvià en una discussió

Quatre persones d'origen escocès varen ser arrestades per la Guàrdia Civil de Palmanova després d'haver protagonitzat un greu incident a Punta Balena de Magaluf, ja que apunyalaren un jove britànic de 19 anys després d'una discussió sobre nacionalisme amb aquest i un company seu, ambdós ciutadans anglesos.

Els fets varen tenir lloc entre les dues i les tres de la matinada del dilluns. Els quatre detinguts són Craig C., Thomas J.G., Andrew W.G., i J.Y., els quatre de 19 anys. Segons sembla, aquests joves havien estat consumint alcohol de manera abusiva en diversos pubs de la zona on ocorregué l'incident, i quan caminaven pel carrer Son Maties intercanviaren reivindicacions nacionalistes amb l'afectat i un company seu.

Aquests darrers, en resposta als comentaris sobre la independència d'Escòcia, els recordaren que es troben sotmesos a la sobirania del Regne Unit, cosa que motivà el pas d'una discussió a un encreuament d'insults que poc després arribà a les mans.

Els testimonis consultats asseguraren que els joves detinguts aprofitaren la seva superioritat numèrica per apallissar els dos britànics. Quan Steven T. es trobava estès a terra, després d'haver rebut incomptables cops de puny, puntades de peu i tota casta d'agressions físiques va ser apunyalat a un costat per un dels integrants del grup de turistes. Després d'això, els atacants fugiren corrent del lloc.

La Guàrdia Civil inicià les gestions pertinents per localitzar els quatre escocesos, i entre el dematí i l'horabaixa del dimarts es va procedir a la detenció dels mateixos. Després d'aquesta acció, els joves s'hauran d'enfrontar avui dematí davant del jutge de guàrdia a la greu acusació d'homicidi frustrat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris