nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 18°
15°

Un complex hoteler de Cala Mesquida allotja clients quan encara hi fan obres

L'establiment no disposa del final d'obra ni del permís d'obertura de Turisme

El complex hoteler Cala Mesquida Viva allotja clients quan encara hi estan fent les obres per finalitzar la construcció. Això ha provocat fortes queixes per part dels turistes que estan allotjats a l'establiment ja que han de compartir les vacances amb els renous de les màquines, la pols i les molèsties dels obrers que hi fan feina.

El complex turístic de Cala Mesquida, que abans s'anomenava Ciudad de Vacaciones, eren uns blocs d'apartaments en mal estat que es varen tomar per fer-hi una nova construcció. L'empresa promotora és Explotacions Turístiques de les Illes i la constructora és Plomer-Pascual.

Els grups de l'oposició PSM i PSOE han denunciat el fet que el complex hoteler sigui obert sense haver acabat les obres. Ambdós coincideixen que l'establiment no compta amb la llicència de final d'obra ni amb el permís d'obertura.

El batle en funcions, Joan Pascual (UCAP), reconeix que el complex s'ha obert de manera precipitada i que encara s'hi estan fent obres, «aquestes es poden fer, malgrat que hi ha gent dedins perquè no són obres majors, sinó que són obres d'acabat. No obstant això, els clients estan avisats que s'estan fent obres i aquests estan d'acord». Sobre la llicència de final d'obra Pascual ha manifestat que «l'empresa està tramitant la pertinent llicència de final d'obra així com la llicència d'obertura, però això du el seu temps i confiam que en dues setmanes el complex turístic pugui disposar dels papers reglamentaris».

Des de la Conselleria de Turisme han informat que el complex disposa d'una autorització d'obertura prèvia amb el seu vistiplau i que es donarà la llicència definitiva quan l'Ajuntament de Capdepera concedeixi el final d'obra.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris