cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
22°

Mossèn Galmés rebrà homenatge amb un segell filatèlic oficial

Gent Cardassana proposa a la Sala commemorar el 125è aniversari de l'escriptor

L'Ajuntament de Sant Llorenç ha vist amb bons ulls la iniciativa que ha proposat el Grup Filatèlic Gent Cardassana que consisteix a dedicar, l'any 2001, un segell en memòria de l'escriptor mossèn Salvador Galmès. El president de l'associació cultural Grup Filatèlic, Eduardo Perales, ha adreçat un escrit a la Sala en el qual posa de manifest que «un dels aspectes més rellevants de la filatèlia és l'herència de coneixements que d'una manera quasibé fortuïta, es duu a terme a partir dels segells de la correspondència».

El batle de Sant Llorenç en funcions, Mateu Puigròs (GISC), va explicar que: «En el decurs de la comissió informativa celebrada avui, ens hem posat d'acord amb la finalitat de donar suport a la proposta que ens va remetre el grup filatèlic». L'any 2001 es commemorarà el 125è aniversari del naixement i al mateix temps el 50è aniversari de la mort de l'il·lustre mossèn Salvador Galmés Sanxo, que va morir l'any 1951.

Per aquest motiu, el grup filatèlic ha cregut convenient impulsar la creació d'una comissió per a la coordinació i l'organització d'actes culturals durant l'any 2001, així com la impressió d'un segell amb la il·lustració de l'insigne escriptor.

Els avantatges que es deriven d'aquesta iniciativa són múltiples i diversos. Segons el parer del grup, en l'àmbit de l'educació, els continguts curriculars contemplen diverses possibilitats d'utilització que van des del tractament del tema monogràfic del correu, així com les comunicacions fins a la temàtica dels coneixements del Medi Natural i social, així com l'estudi d'uns personatges populars com ara l'exemplar dedicat a mossèn Salvador Galmés. D'aquest projecte també en poden treure profit les empreses publicitàries gràcies a la funció pròpia del segell.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris