muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 15°
14°

Una plaga de mosquits ataca els banyistes a la platja des Trenc

Provenen de la zona humida des Salobrar i dels embassaments d'extracció

Una plaga de mosquits procedents de la zona humida des Salobrar i dels embassaments on es fabrica la sal està atacant durant certes hores del dia els banyistes de la platja des Trenc. Tot apunta que possiblement es tracti d'una plaga d'insectes comuns que fan acte de presència durant aquesta època de l'any a la zona costanera.

Nombroses queixes per part de banyistes que han utilitzat la platja des Trenc han estat adreçades a l'Ajuntament de la localitat perquè es tingui constància de la presència d'aquests mosquits. A més, la Sala no ha esta l'únic lloc al qual han arribat protestes, sinó que el centre de salut també se n'ha ressentit, ja que ha hagut d'atendre algunes persones que necessitaven atenció mèdica per les picades dels moscards a la platja des Trenc.

No obstant això, els metges que han assistit aquests pacients afirmen que «són picades molt comunes per aquesta temporada de l'any que només provoquen petits hematomes que desapareixen a les poques hores d'haver-se produït».

Un dels arguments que expliquen la desagradable situació assenyala que enguany la calor ha arribat molt més prest del que és habitual. Des de la Policia Local de Campos varen comentar que ja fa bastants d'anys que a principi del mes de juny es nota la presència d'aquests insectes a la zona des Trenc, però a mesura que s'apropa el mes de juliol solen desaparèixer.

En aquesta ocasió, les elevades temperatures enregistrades diumenge dia 9 i dia 13 provocaren que un gran nombre de banyistes anassin d'excursió a la platja. Al migdia una gran quantitat de mosquits atacaren els banyistes. Segons testimonis presencials, «en poc temps la platja va quedar quasi buida perquè sentiren les molèsties dels insectes»

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris