nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
16°

Fingeix atacs epilèptics, orina al carrer i agredeix els agents que la detenien

Una ciutadana brasilera identificada com Maria Isabel L., de 33 anys, fou arrestada per funcionaris de la Policia Local de Palma acusada d'haver causat desordre públic en una establiment de la Platja de Palma, haver orinat en mig del carrer i després haver atemptat contra els agents que intentaven detenir-la.

Els fets tingueren lloc poc després de la mitjanit del diumenge en una gelateria situada a la carretera de l'Arenal. Una telefonada al 092 informava que hi havia una persona indisposada en aquest local. En arribar-hi els agents municipals, un home, identificat posteriorment com l'encarregat de l'establiment, informà que una dona s'havia dedicat a simular atacs epilèptics i s'havia llançat sobre algun dels clients amb la suposada finalitat que la convidassin a prendre un gelat.

La patrulla policíaca efectuà una batuda per la zona i poc després localitzà la sospitosa. En demanar-li la documentació, aquesta dona de 33 anys començà a insultar els funcionaris. Just després, i en senyal de menyspreu, es baixà els pantalons i orinà en mig del carrer. Aquests procediren a arrestar-la però ella, lluny d'accedir de bon grat, oposà una gran resistència que derivà en l'atemptat contra els tres agents, als quals colpejà fins que fou reduïda emprant la força reglamentària. Segons sembla, la detinguda pretenia ser expulsada de l'Estat i poder retornar al seu país.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris