cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
20°

El poble fou el centre del món i la cultura en un dia inoblidable

La cultura de distints països del món va tenir com a centre el poble de Sant Joan que visqué ahir una jornada inoblidable plena de música, balls i cançons. L'Associació de Pares i Mares (Ampa) del col·legi públic de Son Juny, conjuntament amb la Federació d'associacions d'immigrants a Balears (Faib) i el Consell de Mallorca des del departament de Benestar Social varen organitzar una festa multicultural que va tenir lloc ahir horabaixa a la plaça Constitució de Sant Joan.

Davant una gran animació, la plaça va acollir les actuacions musicals dels grups locals, Aires de Pagesia i Xeremiers de Sant Joan, que mostraren als restants grups estrangers la música i els balls tradicionals de l'Illa. Després, els assistents varen poder contemplar i escoltar les cançons dels conjunts musicals, Amparo y sus guaracheros de Cuba, Amanecer de Colòmbia , Arian Vanina d'Argentina i Nope Ehieiator i Peter Ekhaquene de Nigèria, entre d'altres. El públic assistent va aplaudir efusivament les actuacions d'aquests grups i varen coincidir en què es tractava de «tota una novetat».

La festa va acabar amb la degustació de plats de diferents països a la Casa de Cultura de Sant Joan. Els assistents i participants de la Mostra de Cuina varen poder tastar entre 50 receptes: coques de coco de Nigèria, empanades xilenes i plats originaris de Marroc, Perú, Zaire, El Salvador, Xile, Rússia, Senegal, Bolívia i Guinea.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris