cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
24°

S'Algar de Portocolom no s'urbanitzarà

UM ha interposat un recurs de reposició davant la CIU per anul·lar el seu vot a favor de la llicència

Unió Mallorquina vol anul·lar el vot que emeté a la Comissió Insular d'Urbanisme (CIU) i que va permetre aprovar el projecte de construcció d'un gran habitatge a la zona protegida de s'Algar, a la localitat de Portocolom.

Miquel Nadal, ponent de la CIU i diputat electe per Unió Mallorquina, explicà que «s'ha presentat un recurs de reposició davant la comissió perquè revoqui el nostre vot a favor de la concessió de la llicència».

Entre les causes que han justificat aquest canvi de criteri, Nadal exposà l'existència d'informes tècnics contradictoris, així com la suspensió municipal de llicències a àrees protegides per la Llei d'espais naturals. Com es recordarà, la Comissió subrogà les competències municipals i va concedir la llicència d'acord amb l'existència d'informes jurídics que mantenien que aquesta suspensió no s'havia notificat a temps a la promotora alemanya del projecte.

Ara des d'instàncies municipals s'ha negat que la suspensió no fos comunicada per una errada seva, sinó que fou la promotora la que canvià d'assessors jurídics i no notificà el nou domicili d'aquests. La primera seu de la promotora sí que tingué la notificació a temps.

El fet que el recurs de reposició hagi estat interposat per una de les parts que féu possible l'atorgament d'aquest permís determina en gran mesura la inviabilitat del projecte urbanístic.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris