algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Zontur: «La vaga hotelera perjudicarà el ram a la millor temporada turística»

Dilluns passat començà el compte enrere de la vaga més llarga d'hoteleria mai convocada pels sindicats a les Illes i que afectarà 70.000 treballadors, una vegada que CCOO i UGT formalitzaran, davant la Direcció General de Treball, l'aturada de dotze dies: 25, 26 i 27 de juny, 5, 6, 7, 13, 14 i 15 de juny i 1, 2 i 3 d'agost.

Aquesta situació provocà les crítiques de l'Agrupació Hotelera de Zones Turistíques d'Espanya (Zontur), que assegurà que «la vaga perjudicarà el sector turístic balear a una de les seves millors temporades», segons el secretari general de Zontur, Felipe Gaspar.

A més, remarcà que la situació s'agreujarà encara més, atès que a la Costa del Sol (Màlaga) n'han convocada una els mateixos dies, la qual cosa suposarà que «els majorista vegin reduïda l'oferta «de destins alterns» per pal·liar la vaga.

Altrament, CCOO i UGT boicotejaran l'acte inaugural de la Universíada a l'estadi olímpic de Son Moix, el dia 3 de juliol a les 17.00 hores, ja que preparen una concentració «d'unes 3.000 persones», perquè tothom conegui la precarietat laboral que sofreixen els treballadors d'hoteleria».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris