nubes rotas
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

Roig: «La nostra primera batalla serà ara fer un recompte de vots»

El candidat a batle pel partit PSIB-PSOE, Antoni Roig, va declarar ahir que abans de fer valoracions sobre el futur del Consistori s'haurà d'esperar a la proclamació definitiva dels resultats per la Junta Electoral. «La nostra primera batalla serà fer un recompte dels vots ja que ens costa acceptar que amb el 93% escrutats teníem 9 regidors i ja al final de la nit canviàs tot d'aquesta forma tan ajustada».

Roig destacà la pèrdua significativa dels gairebé 10 mil vots del Partit Popular i lamentà que, malgrat augmentar en percentatge d'electors socialistes no haver incrementat el nombre de regidors. «En qualsevol cas, "insistí" ha quedat clar que els ciutadans han votat per un canvi ja que el PP ha perdut electors a tots els nivells».

Joan Fageda, per la seva banda, va reconèixer ahir sentir-se abrumat per la responsabilitat de governar Palma per tercer any consecutiu i assegurà haver passat molts nervis mentre donaven els resultats dels escrutinis. L'actual batle atribuí a l'abstenció i a la poca participació ciutadana la pèrdua de vots en aquests comicis tot i revalidar la majoria a Cort. Fageda, qui afirmà que aquestes seran les seves darreres eleccions, comentà que la distribució d'àrees s'acabaran de constituir al llarg de la setmena vinent. Així mateix, no descartà escoltar les propostes dels altres partits i en especial, es mostrà content amb l'entrada per part d'UM al Consistori. Fadeda destacà la tasca feta per Jaume Matas al Govern, tot i els possibles canvis que es donaran a partir d'ara.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris