cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
25°

Recollida de firmes per aturar la privatització dels centres sanitaris

Ahir migdia, un centenar de persones signaren contra la Fundació

Representants d'UGT de l'Hospital de Manacor dugueren a terme ahir matí una recollida de signatures per tal de protestar contra el sistema de privatització dels organismes sanitaris i en concret per intentar posar fi a la Fundació de l'Hospital de Manacor. «El principal objectiu pel qual lluitam és aturar el procés de privatització de les fundacions públicosanitàries, ja que provoquen una baixada total en la qualitat del treballador però també en la del pacient», varen declarar els representants del sindicat.

A partir de les 12.30 hores del migdia muntaren un punt informatiu davant l'ambulatori de Manacor amb tot tipus de material informatiu sobre el sistema de les fundacions hospitalàries, així com les conseqüències nefastes que provoquen les fundacions, que «són la conseqüència del procés de privatització dels serveis sanitaris». En menys de mitja hora s'arribaren a recollir més d'un centenar de signatures en contra d'aquest sistema de gestió que els sindicalistes consideren que «suposa una explotació total de la mà d'obra». Segons afirmen, «l'única finalitat que persegueix és assolir uns beneficis encara que signifiquin la pèrdua progressiva de la qualitat de vida dels treballadors, així com dels pacients».

Aquest col·lectiu persegueix posar fi als experiments que s'estan fent amb les fundacions sanitàries per a tota la Comunitat Autònoma. Per això, exigeixen que s'acabin les llistes d'espera, que hi hagi més centres de salut, així com l'augment de l'assistència bucodental i les ortodòncies. A més, demanen que el nombre de llits destinats als malalts crònics sigui més nombrós i que en definitiva, les aglomeracions dels hospitals passin a la història.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris