nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
29°

El fiscal demana una pena de 12 anys de presó per a un matrimoni de proxenetes

Les estrangeres obligades a prostituir-se marxaren de l'Illa en recuperar els seus documents

El fiscal demana sengles penes de sis anys de presó per a un matrimoni alemany que el mes de juny de l'any passat va ser arrestat en una batuda contra l'organització d'explotació de la prostitució de la qual formaven part, i l'activitat de la qual es desenvolupava en locals de la zona de l'Aigua Dolça, molt coneguda per les seves cases de cites.

Segons manifestà l'acusació, Günther R. i la seva esposa, Ana R., que estan acusats d'un delicte de prostitució, obligaren nou dones de nacionalitat txeca a exercir la prostitució en cases de cites de l'esmentada zona. Per aconseguir retenir aquestes estrangeres, els imputats els sostreien el passaport. D'aquesta manera s'asseguraven que no provarien d'abandonar l'Illa per no ser detingudes per estada il·legal a l'Estat.

Aquesta parella es dedicava a transportar dins una furgoneta les circumstancials prostitutes des de l'hotel de l'Arenal on les tenien allotjades fins al seu lloc de feina. Amb l'arribada de la matinada, els papers s'invertien: les dones deixaven de treballar i eren conduïdes un altre cop de retorn al seu allotjament. Durant el temps que eren en «jornada laboral», dos individus més que també pertanyien a la banda de delinqüents vigilaven a l'exterior que les seves «treballadores-ostatges» no aconseguissin fugir.

La Policia s'adonà d'aquesta situació i organitzà una operació contra la banda, que acabà amb la detenció de quatre persones: els acusats i dos germans de nacionalitat txeca que, tot i estar acusats del mateix delicte i ser considerats com a responsables en la mateixa mesura, es troben actualment fugits de la justícia.

Tot just abans de la intervenció policíaca, tres de les txeques segrestades pels delinqüents havien aconseguit escapar i demanar protecció a les oficines de la Prefectura Superior. Quan els dos alemanys varen ser arrestats, el seu domicili de l'Arenal va ser escorcollat minuciosament. Gràcies a això, els funcionaris aconseguiren trobar els nou passaports en regla, que varen ser retornats a les seves legítimes propietàries.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris