nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

«Relaxar-se i no telefonar a la Policia Local», consells per viure a la Llonja

Els veïns del puig de Sant Pere es prenen amb bon humor les nits de renou

L'Associació de Veïns del puig de Sant Pere ha donat una sèrie de consells als residents de la Llonja per evitar els efectes del renou dels locals nocturns, «en comprovar que l'Ajuntament de Palma no ha pres cap mesura que garanteixi el nostre dret a dormir».

Aquesta entitat veïnal ha redactat un manifest en el qual s'ofereix també una llista de consells i s'afirma que Cort no ha pres cap mesura «quan ja han passat dos anys des que la Llonja fou declarada zona acústicament contaminada». Els primers consells per evitar que els veïns «perdin la paciència» és la realització d'exercicis de relaxació, l'ús de taps de cera i ingerir diverses infusions relaxants.

Entre les coses que s'han d'evitar abans d'anar a dormir està pensar que fa més de cinc anys que els veïns de la zona demanen solucions als polítics.

No es considera un bon remei per evitar el renou i les seves molèsties cridar a la Policia Local, pensar que la zona era un lloc tranquil fa set anys o llegir l'ordenança municipal per a la Protecció del Medi Ambient contra la contaminació de renous i vibracions. Tampoc no es recomana «pensar en el significat de conceptes com llei, justícia, normativa, via pública, dret a la intimitat o inviolabilitat del domicili». Els veïns ja s'han pres amb bon humor la forma de vida que porten, amb nits que es fan molt llargues, sobretot els caps de setmana, per l'activitat dels locals d'animació nocturna, amb música fins a les 4 de la matinada, com a mínim, i una afluència massiva de jovent que cerca diversió. Amb l'arribada de l'estiu, ara mateix, la situació s'agreuja perquè als noctàmbuls els agrada romandre fora dels bars i aprofitar en el carrer la frescor de la nit, per la qual cosa els renous arriben als veïns directament, sense el feltre o l'amortimentque suposen les parets dels locals.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris