cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°

Munar recordà la capacitat «de diàleg i de consens» d'UM durant quatre anys

Unió Mallorquina preferí el «cha-cha-cha» cubà als tangos argentins. «¿Te gusta el mueve-mueve?», cantaven els músics amb no poca intenció. El tancament de campanya del partit nacionalista es va celebrar al parc de la Mar i va comptar principalment amb totes les persones que han donat suport durant aquestes derreres dues setmanes al partit nacionalista.

La candidata Maria Antònia Munar arribà vint minuts abans de la mitjanit només per recordar el discurs que havia pronunciat durant tota la campanya: «un autogovern autèntic, els 200.000 milions que se'n van i no tornen i un tren que no consisteixi en cinc quilòmetres de via com és actualment».

També utilitzà l'argument ecologista, «una Mallorca més verda i no més gris» i també mencionà totes les infraestructures que manquen a l'Illa.

El candidat a la batlia de Palma, Ferran Trujillo, només va expressar que estava tan emocionat que no podia ni parlar i que a partir de demà diumenge «un aire fresc vindrà a la nostra ciutat». Ni la candidata al Govern ni l'aspirat a Cort revelaren les seves intencions. Amb prudència, s'estimaren més esperar el 13-J. Només indicà Munar que durant quatre anys havien demostrat la seva capacitat de diàleg i de consens i recordà a tots els seus acòlits que havien de votar. «No se'n penedirà ningú». El breu discurs dels caps de llista d'UM va ser presenciat per un públic molt heterogeni. «També tenim clavelleres?», es demanà Munar quan va ser rebuda per una família de ètnia gitana.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris