nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
20°

El preu dels aparcaments a Palma arriba a les 137.000 pessetes per m2

Les places a la venda són escasses i es troben en zones molt concretes

El preu dels aparcaments a Palma supera les 137.000 pessetes per metre quadrat. Tot i que els preus depenen molt de la zona on hi ha la plaça, la mitjana a Palma supera aquest preu. Un altre dels problemes cabdals és la manca d'oferta de places d'aparcament. Encara que ningú no sap la xifra de places de pàrquing buides, perquè la gran majoria es troba en mans privades, bé particulars o bé d'immobiliàries, quan se sol·licita informació sobre aquests tots els agents venedors asseguren que «faci via, que ens queden molt poques places, és un producte que té molta de sortida, perquè vostè ja sap com està el tema de l'aparcament a Palma».

Pel que fa a les zones s'ha de dir que Porto Pi és una de les més cares. Els preus dels aparcaments arriben en molts de casos a superar els dos milions de pessetes per dotze metres quadrats, la qual cosa fa que el preu per metre sigui de 166.000 pessetes. Una de les zones més barates on hi ha aparcaments és el Polígon de Llevant, on el preu és de 1.200.000. Això suposa que el preu del metre quadrat davalla fins a les 100.000 pessetes.

D'altra banda, Son Cotoner i Son Dameto són dues de les zones tipus intermig, on es paguen entre 1.650.000 per plaça i 1.800.000. El preu per metre surt a les 137.000 per metre quadrat.

Una de les solucions a la compra que hi ha és el lloguer de les places. Tampoc no es regala res. Un aparcament per a un cotxe de dimensions mitjanes (uns cinc metres de llargària) costa a la tercera planta de l'edifici d'aparcaments de l'avinguda de Sant Ferran 7.800 pessetes mensuals.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris