nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

Demanen 50 anys de presó per a un jove que abusà de les seves nebodes

Les menors, que testimoniaren a porta tancada, ratificaren les denúncies

L'advocada Francesca Arrom, que exerceix l'acusació particular en un cas d'abusos sexuals a dues menors per part del seu conco, demanà al magistrat titular de la secció Primera de l'Audiència Provincial de Palma que condemnàs José B.C., un jove de devers 25 anys, a una pena de 50 anys de presó per 17 delictes contra la llibertat sexual. El Ministeri Fiscal, de la seva banda, representat per José Díaz, sol·licità una pena de sis anys de reclusió.

José B.C. és acusat d'haver obligat a masturbar-lo i d'haver sotmès a tot tipus de tocaments en repetides ocasions les dues menors afectades, que són nebodes seves i que havien denunciat els fets davant de la Guàrdia Civil a principi de l'any passat. Segons declararen les menors, de 9 i 11 anys respectivament, els abusos sexuals per part del germà de la seva mare varen tenir lloc el 1995, i es repetiren dos anys després, coincidint que l'acusat vivia circumstancialment en el domicili de les nines.

En la seva declaració, l'oncle de les denunciants manifestà que mai no havia tingut problemes amb la seva família, i molt menys amb la seva germana, i a més negà totes les imputacions, i assegurà que tot allò era una invenció de les dues menors. L'acusat testimonià que havia estat denunciat el dia següent a haver intervingut en una brega entre la mare d'ambdues escolars i el seu marit.

Segons continuà en les seves manifestacions, actualment una de les seves nebodes vivia a ca seva, i en cap moment havia abusat de les nines. Per preservar la identitat de les nines, el magistrat ordenà, com és preceptiu en aquests casos, que oferissin la seva declaració a porta tancada, lluny de la vista de gent que després les pogués identificar. Les menors afectades ratificaren la seva denúncia.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris