nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Munar: «La guia ha d'ajudar a veure el que uneix tots els mallorquins»

El sisè exemplar de la «Guia dels pobles» fou presentat ahir vespre

Inca compta, a la fi, amb una obra que analitza de manera breu però molt completa les realitats física, històrica, cultural i patrimonial de tot el municipi. Això ha estat possible gràcies al nou exemplar de la Guia dels pobles de Mallorca que edita el Grup Serra en col·laboració amb el Consell Insular de Mallorca i que fou presentat en societat ahir vespre a la sala de plens del consistori inquer.

A l'acte, que congregà un bon nombre de persones, hi foren presents la presidenta del CIM, Maria Antònia Munar, el batle d'Inca, Pere Rotger, la cap de publicitat i vendes del Grup Serra, Carme Serra, els coordinadors de la guia, Pere Fullana i Margalida Tur i els quatre autors de l'exemplar inquer, Francesca Vives, Josep Benítez, Pere Rayó i Miquel Pieras.

Munar es referí a l'obra destacant la seva aportació al camp de la normalització lingüística i al seu l'aspecte divulgatiu de les tradicions i la història inquera, però, per damunt de tot reflexionà que «en les dates electorals en què ens trobam i en què es veu més el que ens separa, la guia ha de servir per trobar el que uneix els mallorquins».

Amb anterioritat, Pere Fullana ja havia manifestat que la guia servia per recordar el que tenim en comú i el que compartim, més enllà de diferències de caire ideològic. Fullana, a més, tingué un record ben especial per al convent de les monges tancades.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris