lluvia ligera
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

El cens electoral de Muro inclou ciutadans empadronats a garatges

Els nous residents s'han inscrit en propietats de familiars del batle

En el cens electoral de Muro hi figuren persones empadronades a portasses i també a llocs on no existeixen habitatges i a cases on hi resideixen famílies distintes i ben conegudes dins el poble. És gent que fins ara mai no havia viscut en aquest municipi i que tampoc no hi viu.

Aquesta circumstància ha estat denunciada per Convergència Democràtica Murera (CDM) davant la junta electoral de la zona d'Inca perquè ha descobert que «casualment, les persones que sempre han residit i que en l'actualitat resideixen a aquests immobles "i on ara s'hi han empadronat aquestes altres famílies" són parents directes del batle del municipi i candidat a les eleccions per UM».

A la denúncia feta pel CDM, fins i tot, aporten una sèrie d'exemples per demostrar la relació que hi ha entre els nous censats i el fet que l'habitatge on estan empadronats és d'un familiar o conegut del batle Jaume Perelló. Així, constaten que a la finca «disseminats 424» propietat del sogre del batle hi resideixen 10 persones; en el carrer Ramon Llull número 51, propietat del sogre de Perelló, n'hi resideixen altres set; en el carrer Ramon Llull, número 8, que també és propietat del seu sogre i que curiosament és un garatge, hi viuen tres persones; en el carrer Sants Apòstols també domicili del seu sogre s'han empadronat quatre persones més; en el número 7 del carrer Comte d'Empúries, que és el domicili del pare de Perelló, tres persones més.

A tot això, el CDM afegeix que aquestes persones no han presentat cap acreditació, ni documentació a l'hora d'incloure's en el cens electoral del municipal, quan, i sempre segons CDM, el funcionari encarregat demanava a la resta de gent la presentació d'un títol de propietat, de lloger o d'un altre document que acrediti arrelament a la localitat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris