cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°

Es trenquen les negociacions entre el personal de l'hospital i la Fundació

Unes seixanta persones es manifestaren ahir dematí davant el centre hospitalari

Els representants sindicals de l'Hospital de Manacor varen anunciar el trencament de les negociacions amb els representants de la Fundació i exigiren negociar directament amb el patronat de la institució. Ahir dematí el comitè d'empresa integrat pels sindicats UGT, CCOO, SATSE i SAE, es va concentrar davant l'Hospital, on s'arreplegaren unes 60 persones en protesta per la marxa de les negociacions del seu conveni col·lectiu.

Els representants sindicals varen anunciar la seva retirada de la taula negociadora i exigiren que sigui la cúpula de la Fundació Hospital Manacor la que s'assegui a negociar el conveni. «Volem que Carles Ricci, gerent de l'Hospital, s'assegui amb nosaltres a negociar», apuntaren des dels sindicats.

El desacord entre el comitè d'empresa i els representants de la Fundació a la taula negociadora es basa, segons afirmà el president del comitè, Idelfonso Pérez, en què vàrem arribar a un principi d'acord segons el qual els nostres sous s'equipararien, en dos anys, als salaris de la fundació de l'Hospital Alcorcón (Madrid)».

«Nosaltres demanam que la diferència de salaris es cobràs amb caràcter retroactiu en data de dia 1 de gener del 1999 i la Fundació ens ofereix l'augment, però sense caràcter retroactiu». Els treballadors i representants sindicals que estaven concentrats davant l'entrada del recinte hospitalari cridaven: «A la Fundació només hi ha explotació», «Ricci ves-te'n ja». Així mateix, portaven una gran pancarta on es podia llegir «Per un conveni digne. Per la millora de la qualitat assistencial» signada pel comitè d'empresa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris