nubes rotas
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
17°

Els comerciants oferiran descomptes als alemanys en la temporada baixa

Amb la mesura esperen aconseguir 50.000 clients el novembre i el desembre

La Cambra de Comerç i les patronals Afedeco i Pimeco signaren el conveni Shopping Mallorca, que té com a objectiu el turisme de compres a les Pimem durant la temporada baixa a canvi de descomptes en els comerços interessats, cosa que pot provocar que «50.000 alemanys es desplacin durant els mesos de novembre i desembre», assegurà el president de la Cambra, Miquel Lladó.

El sector del comerç fou qualificat per Lladó com un dels «pilars bàsics» de l'economia balear, que exporta productes propis per valor de 70.000 milions. A més, la Cambra firmà un altre acord amb la Conselleria de Turisme que suposarà la incorporació a l'equip coordinador del Pla Cameral de Promoció a les Exportacions, que impulsa noves accions promocionals en temporada baixa i la internacionalització del sector turístic.

La Cambra presentà la setmana passada als principals majoristes alemanys, TUI i Neckermann, el pla Shopping Mallorca. Ambdós mostraren el seu interès, però només Neckermann ha inclòs aquesta proposta dintre del seu catàleg vacacional d'hivern. Mentre que «TUI ja havia tancat el seu catàleg i no va ser possible, encara que està interessat amb vista a l'hivern del 2000». Tot i que cal recordar que TUI du a terme aquest tipus de viatges comercials només amb El Corte Inglés.

El descomptes que aplicaran els comerços «seran superiors al 10%», ara tan sols cal «convèncer de la seva aplicació, quan això suposaria una venda que no es faria mai», apuntà Pau Bellinfante, president d'Afedeco.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris