algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Boom de venda de tombes en els terrenys d'ampliació de Son Valentí

La funerària ja ha adjudicat mil propietats sobre plànol entre panteons i nínxols

L'Empresa Funerària Municipal (SFM) ha venut unes 1.000 futures unitats d'enterrament en els terrenys de Son Valentí, que ampliaran el cementeri municipal de Son Tril·lo. La venda suposa, traduït en doblers, l'ingrés de 112 milions de pessetes només en entrades i senyals efectuats pels compradors per formalitzar l'adquisició.

Dels 1.800 nínxols i 400 sepultures que suposa l'esmentada ampliació, -les obres de la qual varen començar fa dues setmanes-, s'han venut 800 nínxols i 200 tombes. A part, segons apuntà el director del cementeri municipal, Óscar Collado, ja hi ha un gran nombre de nínxols i tombes en reserva. Més o manco, un 20% de les unitats a la venda ja està aparaulat.

I és que des que el passat 6 de maig, l'Ajuntament signà els contractes d'obres amb les empreses guanyadores per executar el projecte d'ampliació de Son Valentí i Sant Jordi, han passat per les oficines muncipals de l'empresa més de 2.500 ciutadans a consultar els planells sobre l'obra d'ampliació, amb què s'espera satisfer la demanda de compra de nínxols que es dóna a Palma.

Segons recordà Collado, actualment existeix a Palma una llista d'espera de més 2.000 persones, que desitgen adquirir una propietat d'enterrament. «Per això, unes 90 persones diàries solen acostar-se fins a les oficines. El 50 per cent "afegí", vénen per fer consultes i l'altre percentatge per efectuar ja la compra per a l'adquisició o bé d'una sepultura (1 milió i mig de pessetes) o un nínxol (150.000 pessetes). A nivell de preus, Collado assegurà que no eren unes tarifes cares comparat amb altres ciutats com per exemple Barcelona on un nínxol costa 200.000 pessetes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris