nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

L'oferta de «sex shops» creix a l'empara de la bonança econòmica

Els nous establiments abandonen l'extraradi per instal·lar-se en el centre

Una dotzena de sex shops ja venen el seus productes a Palma a l'empara de la bonança econòmica, que també beneficia aquests tipus de negocis. La instal·lació de noves botigues just a tocar dels nuclis administratiu i polític de la ciutat, demostren que és un mercat en expansió i que els nous empresaris ja no cerquen les barriades de l'eixample per instal·lar-se, com passava fins ara.

Tot i que la majoria pertanyen a capital mallorquí, n'hi ha dos que són de cadenes estatals amb molts de locals a Catalunya i la Comunitat Valenciana.

Maldament que el volum de facturació dels locals no ha estat facilitat pels propietaris, la gran majoria assenyala que «aquest és un bon negoci, la prova és que no es tanquen locals i que se'n munten de nous. La societat palmesana és millor client del que la gent es pugui pensar».

La intimitat és una de les característiques principals dels locals. A l'interior un no sap si es trobarà amb un conegut, amb una botiga buida o amb molta de gent, però sap que des del carrer ningú no el podrà veure comprant articles eròtics. Vidres fumats i dobles portes s'encarreguen que els curiosos no puguin veure qui hi ha dins el local.

La gran majoria dels dependents són homes. «És normal, el 85% dels clients també ho són i els talla molt trobar-se amb una dona de dependenta. Si vénen a comprar revistes o pel·lícules no els agrada que una dona vegi que ho fan. A més a més, les dones que vénen sempre solen cercar productes per fer broma i és fàcil establir una bona relació amb dependents del sexe masculí que no sigui violenta per a ningú dels dos. En un negoci com aquest fer que el client se senti bé és cabdal perquè torni», asseguren els dependents.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris