nubes dispersas
  • Màx: 28°
  • Mín: 27°
29°

Àlvarez Cascos: «El president Matas tindrà una majoria confortable per governar»

Augurà que el PP superarà les enquestes durant la darrera setmana de campanya

El vicepresident del Govern central, Francisco Àlvarez Cascos, manifestà ahir que Jaume Matas tindrà una majoria «confortable» per continuar governant sense ensurts els pròxims quatre anys. «Si la continuam encertant a la campanya electoral, ens superarem en la setmana que resta fins a les eleccions», assegurà.

Àlvarez Cascos indicà que les enquestes (que no asseguren la majoria absoluta a Matas) són «fotos fixes» del dia en què es fan, i considerà que la importància resideix a les tendències. «No hi ha una sola valoració de tendències que no demostri l'augment del pes del PP».

El vicepresident del Govern de Madrid destacà que aquesta campanya té des del punt de vista del PP una singularitat: «La garantia dels resultats estan avalats pel Govern d'Aznar». En aquest sentit explicà que les peticions dels ciutadans són cada vegada més complexes i el PP pot oferir una resposta global des dels ajuntaments, comunitats autònomes i Govern central.

El discurs d'Àlvarez Cascos se centrà en el descens de l'atur. «Balears ha protagonitzat un rècord els darrers tres anys en passar dels 32.900 aturats el 1996 fins els 15.826 d'avui. Això és una davallada del 52% i és comprensible que hi hagi gent que lliurement vulgui tornar al passat, però la garantia de futur a la feina, pensions i modernitat avui està identificada amb el PP».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris