cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
22°

Gran afluència ciutadana al primer diumenge del parc de les Estacions

Els comentaris coincidien que l'obra està inacabada i hi falta molta de feina

El parc de les Estacions es convertí ahir en centre d'afluència ciutadana. Des de primeres hores del matí nombroses persones feren un recorregut per les instal·lacions. Les opinions sobre els resultats de l'obra divergien segons el gust, però tothom coincidia que l'obra no està acabada ni de bon tros.

D'una banda, tota la part situada al costat del carrer Eusebi Estada es troba igual que estava: ni s'ha pintat la paret ni s'ha enjardinat la zona situada devora la via del tren. A més, els edificis que abans es dedicaven a taller de reparació del ferrocarril i que es destinaran a centre cultural i a sala d'exposicions, es troben igual que quan foren abandonats pels Serveis Ferroviaris de Mallorca. És a dir, amb els vidres trencats i plens de brutor a l'interior. Només se'ls ha donat una mà de calç per l'exterior. Aquesta part encara no és oberta al públic.

A més, a la part que dissabte passat va ser oberta, encara resta la instal·lació de rajoles en algunes parts del parc i, també, és palès que s'hi haurà de plantar molta més vegetació. No obstant això, l'estrella de la nova zona verda és la pèrgola que uneix els carrers Marquès de la Fontsanta amb Eusebi Estada, i és allà on es congregà un major nombre de visitants. Des d'aquesta es pot comprovar una gran extensió de terreny xapada en dos; una dominada per la via del tren i l'altra enjardinada. Ambues zones estan separades per un tal·lud de quasi cinc metres d'alt que marquen un divorci entre l'àrea verda i la ferroviària. El parc s'estreny a mesura que s'acosta a l'antic pont del tren.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris