nubes rotas
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
23°

El retard en les obres impedeix que l'institut s'inauguri aquest mes de juny

L'oposició creu que «és impossible» que estigui enllestit en començar el curs

Arribat el mes previst per a la seva inauguració, les obres de l'institut de Llucmajor a l'Arenal encara arrosseguen un retard de mesos abans de poder posar-se en marxa.

Des de l'oposició, s'assegura que «és del tot impossible» que estigui a punt per funcionar el proper mes de setembre. Mentrestant, des de l'equip de govern es diu que «el curs començarà a temps».

El regidor encarregat de vigilar les obres i candidat a la batlia pel PP, Lluc Tomàs, va reconèixer que no s'havia complert el termini previst. Fet que justificà en les vicissituds derivades de la renúncia de la primera constructora, Agroman, al final del setembre passat, i d'haver hagut de negociar amb FCC una nova contractació. Aquestes negociacions varen trigar fins als mes de gener, en què FCC es va posar a fer feina. Quan agafà les obres, Agroman sols hi havia treballat un mes i mig, i FCC, a tres i mesos i mig de la data d'entrega, només havia pogut aixecar les columnes mestres del primer pis. Ara, en aparença, sembla que encara queda la major part per fer a l'interior del futur l'edifici docent.

L'incompliment del compromís per part de PP i ASI d'inaugurar les obres de l'institut el mes de juny ha topat amb fortes crítiques tant del PSOE com del PSM.

Crítiques

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris