cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°

Polítics embravits i aigües remogudes per devers Sant Llorenç

Els deu candidats a la batlia participaren en un debat-espectacle

L'Associació de Veïns de sa Coma aconseguí divendres vespre organitzar un acte que semblava del tot no factible, a causa dels ànims tan encesos que suren per sobre el municipi: reunir en una mateixa taula de debat els deu candidats que concorren a les eleccions del proper diumenge. L'objecte no era cap altre que tractar la problemàtica més urgent que té aquest nucli costaner, un dels més recents, i per tant, amb més mancances. Però com era de suposar, tot just iniciar-se el debat, els deu candidats sense excepció començaren a divagar. Així, entre contarelles i històries personals i polítiques, sols es parlà de tot el que s'ha fet aquests anys arreu del municipi o de tot el que l'Ajuntament ha deixat de fer i del que «jo hauria fet».

Al final, a excepció d'un espectacle molt animat ple de bauxa en el qual els veïns contribuïren dient la seva amb veu ben alta, no se'n va treure res de clar.

L'únic dels candidats que semblà un poc centrat fou el d'Esquerra Unida, Plácido Giménez que tenia feina per aturar les acusacions personals i crítiques i tornar a reconduir el debat al seu objectiu.

De tots ells, qui més ganes de guerra tenia va ser el candidat dels Nous Independents Units (NIU). Bernat Pascual entrà a l'atac directe contra el batle obsessionat que aquest revelàs a l'auditori present, més d'un centenar de persones, quin era el seu patrimoni.

Assumpte que acabà centrant part del debat i la majoria de les seves intervencions, que sempre es feien amb certa dosi d'exaltació.
El batle, Mateu Puigrós, que torna a encapçalar el Grup Independent de Son Carrió, sortí al pas d'aquestes increpacions directes a la seva persona i ho deixà córrer. Ara bé, el públic present es quedà amb ganes de saber-ho.

Les intervencions més lluïdes i que posaren en relleu l'experiència del seu candidat foren les del PSM. Antoni Sansó, bon coneixedor de la feina de la Sala i de les possibilitats municipals, va ser coherent amb les intervencions i qui més profit en va saber treure.

Mateu Puigrós va ser qui més va rebre, però també fou qui més se'n sapigué sortir. Parlà amb els arguments que han posat al seu abast quatre anys de batle i apuntà diverses possibilitats als problemes que plantejaven els veïns. Tot i això, no va ser molt lloat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris