muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 15°
14°

El Partit Popular de Llucmajor vol fer creure que ha rehabilitat ses Escoles

APA, PSM i PSOE posen el crit en el cel ja que «per allà no s'ha vist ni un picapedrer»

La inclusió de la rehabilitació de l'edifici de ses Escoles de Llucmajor com una de les actuacions dutes a terme pel Partit Popular en aquesta legislatura ha deixat bocabadat més d'un veí.

Els primers a reaccionar han estat els de l'associació de mares i pares del centre, que sense gaire contemplacions l'emprengueren contra els populars esmentant que «avui per avui, la rehabilitació del col·legi no és més que un cartell i un projecte de compromís de la Secretaria General tècnica de la Conselleria d'Educació amb aquesta associació». Cal esmentar que el referit cartell del Govern per reformar l'edifici penja vora l'escola des de fa devers un any.

L'APA, que fou acusada d'estar polititzada quan féu sentir les seves queixes en el passat mes de gener, també retreu al PP «la politizació abusiva» que es produeix en voler «treure profit electoral d'uns mèrits que no ha fet».

Però no només han reaccionat els pares d'alumnes, sinó també els actuals grups de l'oposició han sabut aprofitar l'avinentesa de l'època electoral per desprestigiar el PP. Ambdós grups coincideixen a assenyalar «la vergonya» d'aquesta ressenya que inclou un fullet de propaganda del PP.

Així mateix, el nacionalista Antoni Llompart apuntà que «no s'entén aquest atreviment ja que a hores d'ara encara no ha entrat a ses Escoles ni un sol picapedrer». Mentre, el socialista Antoni Garcies acusà el PP de fer una política educativa «deplorable» i de no haver complert el que diuen.

Des del Partit Popular, el nou candidat, Lluc Tomàs, explicà que no hi havia hagut cap tipus d'errada en la redacció del pamflet. «Nosaltres hem aconseguit que el Govern ho tingui tot a punt per emprendre la reforma del centre i això és un mèrit nostre. Encara que ho facin ells són del nostre color i per tant ho podem dir». De moment, ja s'ha signat el conveni per la rehabilitació de les quatre aules que hagueren d'esser desallotjades per por que s'esbucàs el cel ras.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris