nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
19°

Pares de Portocristo tallen la carretera per exigir un institut de secundària

Les forces de seguretat desconvocaren l'acte de protesta

Les AMPA (associacions de pares i mares) i els alumnes dels Col·legis Mitjà de Mar i de ses Comes varen tallar dimecres a vespre la rotonda que va de Portocristo a Manacor durant uns 40 minuts, fins que arribà la Policia Local i la Guàrdia Civil.

Eren unes 200 persones, entre pares i alumnes, que protestaven contra la passivitat de l'Ajuntament de Manacor i el Govern balear en la construcció d'un institut d'ensenyament secundari a Portocristo.

El grup es va manifestar pel carrer Gual i Major amb una pancarta que deia: «Volem i necessitam un institut a Portocristo». D'aquesta manera, els pares varen reivindicar que els seus fills no s'hagin de traslladar a Manacor per poder ampliar els seus estudis.

Les AMPA d'amdós col·legis de Portocristo es varen reunir a l'oficina municipal d'informació turística.
Durant la reunió es va crear un ambient de crispació fins que l'assemblea ja no volgué esperar més i decidiren telefonar a la batlessa, Catalina Sureda, i al regidor de Cultura, Joan Barceló, per demanar-los que es presentassin a la delegació.

Ambdós es negaren a assistir a l'assemblea. El col·lectiu pretenia que tant un com l'altra es comprometessin a la demanda que, des de fa gairebé quatre mesos, exigeixen.

«L'Administració ens ha enganat. L'única cosa que hem sentit són falses promeses i en cap moment no hem vist fets», explicaren els presidents de les AMPA dels dos col·legis de la zona costanera, Josep Barrull i Antònia Ballester.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris