nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

EU-Els Verds denuncien les 'mentides' en els tríptics informatius del PP

La Policia Nacional va aparèixer quan havia acabat l'acte informatiu

Eberhard Grosske, candidat d'Esquerra Unida-Els Verds al Govern balear, afirmà ahir davant el Consolat de la Mar que el PP menteix en el contingut del tríptic que reparteix als ciutadans. «És demagògic, exagerat i ple de mitges veritats».

Grosskke desplegà un panell amb cartells del candidat del PP, Jaume Matas, en què es podia llegir: «Me Matas», «Jeta PP» i «El president que menteix» i explicà que les «vuit mentides» del Partit Popular «donen als ciutadans una idea falsejada de la realitat».

Entre elles destaquen els plans hidrològic i energètic, aquest darrer ni tan sols redactat i el primer està pendent d'aprovació per part del consell de ministres. Les limitacions del creixement urbanístic de les DOT són, per a EU-EV, falses, ja que contenen el creixement d'un 10% en 10 anys però no en sòl urbà, en el qual es permet un augment que pot acollir 2.800.000 persones. La protecció de la costa és una altra fal·làcia per a la coalició.
Quant als que el PP qualifica com «els seus èxits» (Llei general del turisme, que obliga eliminar una plaça d'allotjament per fer-ne una de nova, pla de reguius i REB), Grosske desmentí la veracitat que fossin efectivament «èxits». «Al REB li ha caigut la «f» de fiscal, ja que no preveu cap mesura d'aquest tipus com a Canàries, la llei del turisme no inclou sectors com ara l'agroturisme, turisme rural i habitatges vacacionals o no existeix pla de reguius, ja que només el 10% de l'aigua que s'utilitza per al reg és depurada», afirmà Grosske.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris