cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

Enfrontament dels taxistes perquè no es respecten els torns d'acollida de clients

Una part del col·lectiu critica els transportistes que paguen comissions als hotels

El col·lectiu de taxistes de Capdepera, concretament de la zona de Cala Rajada, estan enfrontats perquè una part d'aquests paguen comissions als hotels amb la finalitat que els proporcionin clients.

Un dels taxistes afectats, Miquel Sureda, ha expressat que «els que paguen comissions són els que disposen dels trajectes més llargs i els que tenen més feina, mentre que els que no pagam, estam aturats. Així, hi ha dues classes de taxistes: els que fan molta feina i els que en fan molt poca».

D'altra banda, Sureda explica que «som un total de 39 taxistes: 16 actuam com independents i els altres estan associats. En distintes ocasions ens hem discutit entre nosaltres perquè no hi ha un control de les telefonades. Això no hauria de passar perquè existeix un telèfon oficial per distribuir la feina entre tots els taxis».

La centraleta en què hi ha transcrit el telèfon oficial està mig esborrat. «Això es va fer en contra dels taxistes que no estam integrats dins l'associació», expressa Sureda i afegeix, «el batle, Joan Pascual ho sap perquè li hem fet arribar les nostres denúncies».

Segons Sureda, «el pitjor de tot és que hem descobert com alguns taxistes estan connectats a una línia coneguda com a Hot Linie que està prohibida pel Ministeri de les Telecomunicacions. Aquest aparell fa desviar les telefonades que es fan a la centraleta cap als seus telèfons particulars».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris